Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL, despre scandalul din partid: E firesc și normal. Vor mai apărea și alți colegi

Facebook
pnl

Deputatul PNL Răzvan Prișcă a declarat luni, la Antena 3, că atacurile la adresa liderului formațiuni reprezintă un lucru „firesc și normal” ținând cont că s-a intrat în linie dreaptă pentru Congres.

„Mi se pare că este absolut normal, cand mergem in linie dreapta spre Congres, e firesc si normal. Vor mai aparea si alti colegi, dar important este sa ne exprimam in interior pentru ca incepe o campanie in interiorul partidului”, a declarat deputatul PNL.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan și secretarul general PNL Robert Sighiartău au cerut, în ultimele 24 de ore, demisia lui Ludovic Orban de la șefia partidului. Ei acuză faptul că deciziile au fost luate discreţionar în partid, că au fost promovaţi oameni pe bază de loialitate şi nu de competenţe, că s-au numit în Guvern secretari de stat, şefi de agenţii oameni care nu aveau nicio legătură cu profesia, fara consultarea partidului, că a acceptat traseiști de la PSD, că a pierdut alegerile parlamentare.

„I s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”, l-a caracterizat Rareș Bogdan pe Ludovic Orban.

Citește și: SURSE - Strategia susținătorilor lui Ludovic Orban .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.