Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL, după ce Iohannis a criticat protocolul MAI-BOR: 'Orban, Vela, sunteţi atacaţi pentru un lucru bun. Nu vă temeţi şi nu daţi înapoi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban Marcel Vela Orban Vela

După ce preşedintele Klaus Iohannis, USR, UDMR, Băsescu şi alţii au criticat dur protocolul dintre Ministerul Afacerilor Interne şi Biserica Ortodoxă, în baza căruia Sfintele Paşti şi Lumina de Înviere ar fi ajuns la credincioşi cu ajutorul poliţiştilor şi jandarmilor, deputatul PNL Daniel Gheorghe vorbeşte despre forţe anti-creştine împotriva cărora Guvernul trebuie să lupte.

"Miercurea trădării lui Iuda găsește România într-o plină ofensivă a forțelor anti-creștine împotriva Bisericii Ortodoxe Române. Biserica deranjează pentru ca Ea ne învață Adevărul și pentru că este cea mai legitimă și mai veche instituție din România, având deopotrivă componenta spirituală, identitară și socială! Acordul dintre Patriarhie și MAI este un act decent care respectă întru totul normele prevăzute în ordonanțele militare în vigoare și care stipulează limpede niște norme de protecție a sănătății publice și niște limite sociale clare. Orban, Vela, distinși colegi din Guvern care înțelegeți că România nu este nici stat ateu si nici presul unor activiști neo-marxisti, sunteți atacati pentru un lucru bun; nu vă temeți și nu dați înapoi!", scrie deputatul PNL pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că va cere, în ședința de lucru de la Palatul Cotroceni, ministrului Marcel Vela și premierului Ludovic Orban să revină asupra acordului MAI-BOR, subliniind că le va cere să găsească o formulă care se încadrează în îndemnul „Stați acasă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.