Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL îl acuză pe Dacian Cioloș: Salivează la scaunul lui Klaus Iohannis

Facebook
pnl

Deputatul PNL Pavel Popescu a taxat miercuri luările de poziție ale fostului premier Dacian Cioloș, actual lider PLUS, pe subiectul legii privind autonomia Ținutului Secuiesc și pe subiectul acuzațiilor aduse de ministrul ungar de externe ambasadorului României la Budapesta.

„Și la rubrica “REACȚIILE ZILEI” din partea celor care salivează încă la scaunul Președintelui, caștigătorul este: Dacian Cioloş. Bipolaritatea sa politică bate de departe precocitatea colegului său Dan Barna”, a scris Pavel Popescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: RĂZBOI DESCHIS în PSD - Paul Stănescu, mesaj intern: Avem colegi care vor să destabilizeze partidul .

Dacian Cioloş a scris miercuri un editorial pe subiectul autonomiei Ținutului Secuiesc și a scris că „În loc să vorbim de cum readucem economia pe linia de plutire, reaprindem „jarul” cu Ardealul. Ca unul care a trăit pe viu aceste tensiuni în tinerețe, cred că numai teama de a asuma idei de viitor îi poate împinge pe unii să reintroducă în campanie acest subiect în acest fel”.

Cioloș a mai spus după incidentul diplomatic România - Ungaria: „Reacția disproporționată a lui Péter Szijjártó, ministrul de Externe al Ungariei, față de ambasadorul României la Budapesta trebuie să primească o replică de solidaritate a MAE cu diplomatul român Marius Lazurca. Voi cere liderului PPE să facă demersurile necesare la nivelul guvernului ungar pentru a pune capăt unor asemenea escaladări de limbaj și comportament politic cât timp se consideră parte din Europa valorilor democratice”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.