Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL: La Sf.Parascheva au fost agitatori plătiți probabil de Rusia

Captura TV
Pavel Popescu

Deputatul PNL Pavel Popescu a declarat miercuri, la Antena 3, că printre credincioșii care au mers în Iași la racla cu moaștele Sf.Parascheva s-au numărat și „clasicii agitatori” „plătiți probabil de Rusia”.

„Eu cred ca cei care fluturau drapelul national acolo si au facut acele iesiri erau platiti probabil de Rusia, sunt clasicii agitatori”, a declarat acesta.

„Opinia mea e ca nu doar la Sf.Parascheva (actioneaza propaganda rusa), ci si in protestele in care se incurajeaza nefolosirea mastii de protectie si se vorbeste de statul roman ca fiind un stat slab”, a mai afirmat deputatul liberal.

Peste două sute de persoane s-au adunat la Catedrala Mitropolitană din Iași și au încercat să ajungă în apropierea raclei Sf.Parascheva. Ei au forțat cordoanele de jandarmi, s-au îmbrâncit și au huiduit. Foarte mulți nu purtau măști de protecție și avea steaguri tricolore și mesaje împotriva autorităților care au introdus restricții.

Incidentele au început înainte de prânz, iar protestatarii au rămas la Catedrală chiar dacă inițial jandarmii le-au interzis accesul.

Pentru a detensiona situația, după prânz jandarmii au permis unor grupuri mici de persoane să intre în curte. Nu este clar dacă persoanele care au intrat treptat sunt doar din Iași, așa cum au stabilit autoritățile județene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.