Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL vrea să stârpească 'metoda pisica' ca să ajungă Primar

pisica

Un deputat PNL care visează să ajungă Primar propune un proiect de lege care sa elimine, printre altele, o metoda de furt in cartierele sociale.

PNL-istul Mihai Tararache spune ca in cartierul de locuinte sociale din Constanta se petrec faradelegi repetate si ca una dintre metode presupune folosirea unei pisici. Liberalul spune ca problema e cauzata de infractorii care au primit locuinte sociale si care trebuie sa fie evacuati daca recidiveaza.

"Din pacate cartierele sociale s-au transformat in unele orase, din cauza poastei administrari, in adevarate focare de infractionalitate si mizerie (...) gazduiesc infractori si persoane care incalca in mod repetat legea. Un exemplu e celebrul cartier Henri Coanda din Constanta. Eu am informatii ca gasim beneficiari care refuza sa se integreze in societate, exista recidivisti, care terorizeaza locatarii din cartierele invecinate. Aici exista persoane care refuza in mod repetat sa-si gaseasca un loc de munca (...) in mod repetat fac talharii, sunt sute de constanteni care au venit la mine si mi-au spus in mod repetat ca le e sparta masina, nu gasesc clantele de la usa, nu gasesc rufele pe sarma pentru ca, daca va vine sa credeti in Romania lui 2015, acesti oameni carora statul le-a oferit o locuinta sociala aplica 'metoda Pisica' daca o stiti, adica se duc cu pisica, arunca pisica in balcon, pisica strange rufele cu ghearele si trage inapoi. E o metoda, din pacate se intampla in Romania. Eu sunt hotarat sa facem ordine in acest domeniu, nu doar in Constanta, in toata tara. Proiectul de lege mi-l asum cu riscul de a pierde voturi si numesc aceasta lege Legea Tararache. Vreau sa amendam legea locuintei, sa stipulam la modalitatea in care se acorda locuinte sociale, daca are antecedente penale si iar incalca legea va fi evacuat, daca refuza sa munceasca cand e apt de munca iar sa fie evacuat", a declarat deputatul PNL care doreste sa candideze la Primaria municipiului Constanta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.