Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a înscris primul parlamentar în partidul lui Ilan Laufer: cine este deputatul exclus din PSD care dă tonul

racolari

Platforma Social-Liberală, partid înființat de fostul ministru PSD pentru IMM-uri, Ilan Laufer, împreună cu analistul politic Alexandru Coita, a racolat primul parlamentar: deputatul Sorin Bota s-a alăturat formațiunii. Bota, fost PSD-ist, a fost în ultimele luni de zile în relații reci cu social-democrații, a votat moțiunea de cenzură care a demis guvernul Viorica Dăncilă, lucru pentru care a fost exclus din partid.

„Domnul deputat Marius Sorin Bota a decis să se alăture, începând de astăzi, Platformei Social Liberale. Din acest moment, proiectul de țară România 10 în 10 are o voce în Parlament. Sorin este unul dintre cei mai importanți experți în domeniul transporturilor din România și a luptat din Parlament pentru a promova interesele businessului românesc. Cu o experiență de 19 ani în mediul decizional și 12 ani ca parlamentar, noul nostru coleg a elaborat singura formă funcțională a legii parteneriatului public privat din România, a jucat un rol major în negocierile de aderare a României la Uniunea Europeană și a modernizat piața de capital din țara noastră. Platforma Social Liberală este deschisă către toți parlamentarii care doresc să se unească în jurul primului proiect de țară al ultimilor 15 ani”, a anunțat Ilan Laufer pe Facebook.

Citește și: Dan Barna: Moțiunea de cenzură va pica pentru că jumătate din parlamentarii PSD nu mai prind un nou mandat / E nevoie de ALDE și Pro România pentru anticipate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.