Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD de Giurgiu, Cristina Elena Dinu: Marele plan PNL de relansare economică, în moarte clinică!

Facebook
Cristina Elena Dinu

Deputatul PSD de Giurgiu, Cristina Elena Dinu, susține că marele plan PNL de relansare economică se află în moarte clinică.

„Au trecut două luni și jumătate de la debutul stării de urgență, iar guvernul PNL încă nu a prezentat marele plan de susținere și relansare economică pe care-l anunță aproape zilnic. Suntem la începutul verii, dar nu există niciun program asumat oficial de guvernul IOC, Iohannis, Orban, Cîțu.

În aceste condiții, disperarea ce a pus stăpânire pe români și pe agenții economici este una firească. Până acum, totalul măsurilor aplicate efectiv de „guvernul meu” nu însumează nici măcar 1% din PIB, iar perspectivele sunt îngrijorătoare.

Alte state europene s-au repliat la timp pentru a preveni grava criză economică ce va urma, alocând chiar până la 30% din PIB pentru susținerea economiei și a populației. Astfel, țările din jurul nostru au reușit cu succes să facă față acestei provocări de salvare națională. În Polonia, măsurile de sprijin înseamnă 16% din PIB, în Ungaria 18-20%, în Bulgaria 11,7% din PIB. Suntem codași și la acest capitol, dar Iohannis și Orban continuă să-i mintă zilnic pe români, ceea ce este sfidător.

Economia țării este la pământ, cu o cădere de 15% și cu peste un milion de locuri de muncă pierdute în mai puțin de trei luni. Din estimările unui studiu specializat, rezultă că un număr de 130.000 de firme nu vor mai redeschide după starea de alertă și la încetarea șomajului tehnic. Milioane de români vor fi pe drumuri.

Soluții? Ioc! Fără busolă, guvernul mincinos liberal putea foarte frumos să-și rezolve moartea clinică în care se află încă de la preluarea guvernării prin preluarea și aplicarea măsurilor economice pozitive cuprinse în programul PSD „Repornim România”, lansat public încă din 10 mai. Dar nu a vrut! Pentru că, vorba românului, „Prostul dacă nu-i fudul…”, se arată într-un comunicat de presă al deputat PSD Cristina-Elena DINU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.