Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, DE URGENȚĂ la spital: A fost implicat într-un accident GRAV / UPDATE

breaking news ultima ora

UPDATE

Deputatul va fi adus la BucureÅŸti, la Spitalul Floreasca.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în judeţul Argeş, circulaţia rutieră este îngreunată pe DN 73 Piteşti - Câmpulung, în zona Pensiunii Cora, din cauza acestui accident rutier.

STIREA INIÅ¢IALÄ‚

Un deputat PSD trece prin clipe groaznice. A fost iplicat într-un accident extrem de grav și a fost transportat, de urgență, la spital. Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp în Mărăcineni, zona Slava, conform ziarulargesenilor.ro.

Citește și: Adrian Năstase cere intervenția POLIȚIEI după scandalul de la Gaudeamus: Atac violent la adresa protestatarilor / VIDEO

Din primele informații, se pare că este vorba despre deputatul social democrat Radu Vasilică. Acesta conducea o motocicletă și a intrat cu ea într-o mașină parcată, într-un stâlp, dar și într-o mașină ce se afla în mers. Se pare că acesta este rănit la ambele picioare. La un picior are fractură cu deplasare. Este conștient, însă cu politraumatisme, și se pare că de puțin timp a intrat în operație.

Citește și: Kovesi a EXPLODAT în presa străină: critici VIOLENTE la adresa legilor justiției

"Am fost solicitați să intervenim la un accident intre o motocicleta si un autoturism. Un barbat de 40-45 de ani cu multiple traumatisme și fractură deschisă la un picior. A fost transportat la spital. A fost conştient. E in grija medicilor de la spitalul de urgenţă", a spus Madalina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş la Antena 3.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.