Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, ex-manager de spital: Campania de vaccinare mă face să privesc viitorul cu bucurie, optimism și speranță

PSD
PSD sigla

Deputatul PSD Remus Mihalcea, fost manager al Spitalului Colentina, membru al comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, salută debutul vaccinării anti-COVID în România.

„Campania de vaccinare care a debutat astăzi în România, cu vaccinarea cadrelor medicale, mă face să privesc viitorul cu bucurie, optimism și speranță.

Ca medici, înțelegem cel mai bine severitatea și complexitatea cu care acest virus imprevizibil a făcut ravagii în toată lumea. Am trăit această experiență în toate modurile: am trecut prin boală eu însumi – cu afectare pulmonară semnificativă și spitalizare 3 săptămâni, mi-am văzut părinții, fratele și partenera de viață suferind și mulți pacienți ai spitalului Colentina. Toată această experiență care mi-a arătat cât de vulnerabilă este viața unui om și cât de frustrantă este neputința de a putea salva viața unui om, deși se pune toată priceperea și dedicarea medicilor în slujba acestui scop, m-a marcat pentru totdeauna.

Menirea noastră de medici este să fim alături de oameni, să-i sprijinim răspunzându-le la întrebările și temerile propagate de numeroasele teorii conspiraționiste, să îi facem să înțeleagă pe deplin că vaccinarea unui procent cât mai mare a populației (60 – 70%) ne va readuce libertatea și viața de dinainte înapoi. În definitiv, cu toții ne dorim lucruri simple: să ne știm persoanele dragi în siguranță, să putem să ne bucurăm de fețe zâmbitoare, care nu poartă mască, pe scurt - să ne luăm viața înapoi.

Dragi colegi, în acest moment, noi, ca medici, înțelegând beneficiile vaccinării împotriva acestui virus cumplit, trebuie să transmitem încredere populației vaccinându-ne.

Haideți să fim un exemplu!”, a scris deputatul pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.