Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD îi cere lui Iohannis să renunțe la 'americanisme'

psd

Deputatul PSD Ciprian Șerban acuză că președintele Klaus Iohannis duce „dușmănia și frustrările personale” la nivel național și îi transmite acestuia că „americanismele poate că sunt bune în anumite situații, dar, nu puteți trata în stil american soarta acestei țări”.

„Și PSD-iștii sunt români, domnule președinte al României! Și simpatizanții și susținătorii PSD sunt, de asemenea, români, domnule președinte al românilor! Însă, în ura dumneavoastră radicalizați peste limitele suportabilului dezbaterile liberale vs. social-democrate. Duceți dușmănia și frustrările personale la nivel național, iar dacă vă atragem atenția că astfel de derapaje, istoria lumii le-a mai trăit odată, vă plângeți de discriminare.

Însă vă întreb: cine discriminează? PSD-ul care luptă pentru cetățenii acestei țări sau dumneavoastră care instigați la ură, desființând, jignind, rănind, disprețuind orice om din țara asta sau din afara ei care nu este de acord cu dumneavoastră, care nu vă susține și nu vă laudă pe dumneavoastră? Atât de departe a ajuns dorința dumneavoastră de a fi în vârf? V-ați pus, măcar și un singur moment problema că în aceeași familie sunt susținători ai stângii dar și ai dreptei? Instigând la ură, distrugeți familii, dezbinați părinți și copii, distrugeți prietenii de-o viață, distrugeți speranțe. Fără nicio remușcare!

Teama de eșec și ura împotriva social-democrației, acest curent ideologic care are în centrul său echitatea, dreptatea socială și condiții egale de viață între toți membrii societății, v-a transformat în dușmanul cel mai aprig al acestui popor. Atât de înverșunat, încât nu sunteți capabil să susțineți nici măcar o dezbatere cu contracandidata dumneavoastră la fotoliul de președinte. Simulacrul de dezbatere pe care l-ați organizat este un trist pseudo-monolog, pe care îl contestă chiar ziariștii pe care i-ați convocat.

Domnule Iohannis, trăim în România! Americanismele poate că sunt bune în anumite situații, dar, nu puteți trata în stil american soarta acestei țări. Luptați pentru funcția supremă în statul român, nu în cel american. Nu ne confundați!

Încercați măcar acum, în ultimul ceas să dați dovadă de omenie, de echilibru, de empatie, de înțelepciune. Fiți dumneavoastră mediatorul care trebuie să fie un președinte! Lăsați ura deoparte și gândiți românește! Domnule președinte, lasați-i să conducă pe cei care iubesc această țară!”, a scris acesta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.