Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD: 'Orban ne ţine în stare de alertă până la apariţia vaccinului, dar bea şi fumează în clădirea guvernului, fără mască şi fără distanţare socială'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban

Deputatul PSD Cornel Buicu a spus, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Sănătăţii, că românii nu mai cred ce le spun guvernanţii. El a susţinut că poporul român este “considerat fie precaut, fie prost” şi că regulile “nu sunt pentru Rareş Bogdan şi gaşca lui”, potrivit news.ro.

“Cancelarul german a spus că,de la Al Doilea Război Mondial, Germania nu s-a confruntat cu asemenea probleme. La noi, la început, preşedintele ne spunea că e doar o gripă. Iar PNL vorbea de alegeri anticipate”, a spus deputatul PSD.

El a susţinut că premierul Ludovic Orban ţine România în stare de alertă, dar bea şi fumează în clădirea Guvernului, fără mască şi fără distanţare socială.

“Orban ne ţine în stare de alertă până la apariţia vacinului, dar bea şi fumează în clădirea guvernului, fără mască şi fără distanţare socială. (...) Poporul român e considerat fie precaut, fie prost, regulile nu sunt pentru Rareş Bogdan şi gaşca lui. (...) românii nu mai cred ce le spun guvernanţii”, a spus Cornel Buicu.

Citește și: Rareș Bogdan desființează ce s-a spus despre el: Întreg articolul este o tâmpenie

El a acuzat lipsa comunicării transparente, spunând că nu a fost comunicat numărul de bolnavi, ci doar numărul de teste.

“De ce aţi relaxat păcănelele şi nu aţi deschis spitalele”, a mai transmis deputatul PSD.

Cornel Buicu a menţionat că votul pentru moţiunea simplă aduce în discuţie mai multe teme.

“Sunteţi în faţa unui vot politic, un vot pentru moţiune aduce în discuţie temele din moţiune: asigurarea materiale de protecţie pentru tot personalul implicat în linia întâi, asigurarea plăţii stimulentului de risc pentru tot personalul aflat in prima linie a luptei antiCOVID, asigurarea testării rapide, asigurarea serviciilor medicale pentru toţi bolnavii cronici prin redeschiderea spitalele. E un semnal de alarmă privind achiziţiile şi tunurile, numirile contraversate la conducerile spitalele. (...) În guvernarea Orban - PNL sănătatea nu e prioritate. Sănătatea a ajuns firmă de pompe funebre, dacă spitalele pot fi conduse de oameni care conduc firme de pompe funebre”, a mai transmis deputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.