Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat UDMR: 'Colegii de la USR-Plus se dau toată ziua pe trotinetă. România nu se poate guverna de pe Facebook'

puterea.ro
pnl usr plus udmr

Deputatul UDMR Magyar Lóránd critică „superficialitatea” USR-PLUS, formațiune care ar vrea ca România să rămână ultima în Europa. Reacția deputatului vine după scandalul general de refuzul USR PLUS de a accepta proiectul de investiții locale „Anghel Saligny”.

„Marea problemă a USR-PLUS este superficialitatea, sunt rupți de la realele probleme ale societății și duc o lipsă acută de soluții solide, bine gândite și bine țintite pentru aceste probleme. Colegii de la USR-Plus se dau toată ziua care pe trotinetă, care pe bicicletă, fascinați că au prins viteză, dar fără nicio idee despre direcție.

România nu se poate guverna de pe Facebook. Dacă vrem să fim ”fericiți în România” e nevoie de fapte, nu de vorbe.

Proiectul „Anghel Saligny” nu este pentru un anume partid. USR PLUS zice că pentru ei nu este o prioritate să dezvolți România. Ei vor să rămânem ultimii în Europa”, scrie deputatul Magyar Lóránd pe Facebook.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că a trimis la Cotroceni cererea de revocare a ministrului Justiției, Stelian Ion, susținând că acesta se opune reformelor. „Nu voi accepta în Guvernul României miniștri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reușit să se impună în coaliție, nu a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele. De exemplu: desființarea secției speciale care nici după opt luni de mandat nu a fost desființată”, a declarat Florin Cîțu, care a spus că va numi la Justiție un ministru interimar.

Revocarea ministrului Justiției s-a suprapus tensiunilor apărute între USR PLUS și premier, legate de aprobarea programului „Anghel Saligny”, în valoare de 50 de miliarde de lei. Reprezentanții USRPLUS au spus că pentru acest program este nevoie de un acord în Coaliție și au transmis că nu vor participa la ședință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.