Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat USR despre înlocuitorul lui Claudiu Manda: 'Eugen Gioancă, pe care îl recomandă prietenia cu Olguța Vasilescu, precum și afacerile ilegale cu lemn'

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a afirmat că senatorul care i-a luat locul lui Claudiu Manda este lăutarul Eugen Gioancă, pe care îl recomandă mai puțin vocea, ci mai degrabă prietenia cu acesta și cu Olguța Vasilescu, precum și afacerile ilegale cu lemn, potrivit mediafax.

Citește și: Eugen Teodorovici îi dă prima sarcina noul preşedinte al ANAF! Ce va avea de făcut Mirela Călugăreanu

„Înlocuitorul lui Manda în Senat este lăutarul Eugen Gioancă. Ce îl recomandă? Vocea și talentul. Vocea mai puțin, talentul de a fi prieten cu Manda și Olguța și afacerile ilegale cu lemn. Pe vremea când era șef al Ocolului Silvic, Eugen Gioancă a avut mai multe contracte cu firmele rudelor și prietenilor, o adevărată caracatiță a lemnului în Dolj, fiind și demis după un control Romsilva. El e noul senator de Dolj. Prietenul clanului Manda-Olguța. Tinerel, fără mustață, așa cum îi zice și cântecul, tocmai bun în epoca post-Dragnea”, a scris Adrian-Claudiu Prisnel, miercuri, pe Facebook.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

Carmen Dima și Eugen Gioancă, care au fost consilieri județeni PSD până acum, au depus, miercuri, jurământul de senator al României.

Eugen Gioancă, senator PSD ales supleant pe lista pentru alegerile parlamentare, a depus jurământul de investire în mandatul de senator de Dolj, ca urmare a vacantării locului lui Claudiu Manda, ales europarlamentar.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât de sănătoase sunt roșiile din „Programul Tomata“

Plenul Senatului l-a ales pe senatorul PSD Nicolae Moga ca vicepreședinte al Senatului în urma demisiei lui Claudiu Manda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.