Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat Vasile Toma: #CulmeaUserismului! Sinecuriștii cer desființarea sinecurilor!

Facebook/Vasile Toma
uniti in sinecuri usr plus

Deputatul Vasile Toma constată pe pagina personală de Facebook o nouă culme în politica românească. El constată că această nouă ”culme” este atinsă de cei de la USRPLUS care susțin puclic că luptă împotriva sinecurilor, dar în realitatea ei practică cel mai mult această boală cronică din administrația României:

”O realizare are și USR (cu PLUS) și nici pe aceasta nu este capabilă să și-o asume până la capăt.

Transparența useristă legendară întrecută doar de abilitățile extraordinare și revoluționare de guvernare a condus la personificarea sinecurii, prezentă la fiecare pas în orice instituție publică națională și locală unde s-a umplut până la refuz de clien...adică specialiști useriși cu CV-uri tipizate de parcă sunt scrise de aceași persoană.

Un proiect garantat USR cu PLUS la care s-a aciuat repede și partenerul penelist de Coaliție, recunoscut slab de prințip și repede cameleonic atunci când vine vorba de a-și duce mai departe....doctrina.

Numai că, ce să vezi! Sinecuriștii acuză sinecura! S-aude zgomot de luptă! Și ce mai luptă! Păi, doamnelor și domnilor, de ce vă consumați energia și timpul dumneavoastre atât de prețioase? Nu mai bine declarați oficial dizolvarea acestui așa-zis partid și, așa, rezolvați odată pentru totdeauna și problema sinecurilor, și a sinecuriștilor, și, mai ales, a României? Ca a devenit deja mult prea greu și mult prea păgubos pentru români să vă audă zilnic perorațiile care le jinesc inteligența și decența.

#SpreDeosebireDeUSRPLUSPNLRomaniiMuncesc”, susține deputatul de Iași, Vasile Toma, Secretarul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.