Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputata PSD Cristina Elena Dinu: PNL şi USR sunt partidele responsabile de nenorocirile pe care le îndură acum poporul român!

Facebook
Cristina Elena Dinu

Deputata PSD Cristina Elena Dinu acuză faptul că PNL şi USR sunt partidele responsabile de nenorocirile pe care le îndură acum poporul român.

Sunt atât de disperaţi să rămână cu dinţii înfipţi în ciolanul puterii, încât au început să dea vina tot pe PSD pentru mizeria făcută de ei. Este incredibil! PNL şi USR sunt la putere! Aceste două partide sunt RESPONSABILE de nenorocirile pe care le îndură acum poporul român!

Din cauza LOR milioane de români ar putea rămâne în beznă şi în frig, în toiul iernii. Din pricina LOR, viaţa părinţilor şi a bunicilor noştri este pusă în pericol. EI sunt vinovaţi dacă ai noştri copii vor avea de suferit, după atâtea aberaţii legate de noul an şcolar, după un altul ratat.

Ei sunt la butoane, ei se ceartă, ei au întors spatele ţării! Şi, în timp ce România pare că se stinge uşor, ei continuă să se păruiască pentru supremaţie, bani şi funcţii, încercând să distragă atenţia de la dezastrul pe care îl provoacă în fiecare zi. ÎMPREUNĂ au distrus România, împreună TREBUIE să plece acasă! Şi PNL şi USR.

Nu este treaba PSD să decidă cine câștigă între ei. PSD va face tot ce îi stă în putinţă să salveze ce mai poate fi salvat din România, dar fără să le facă lor jocurile!

Este destul, PNL şi USR şi-au demonstrat incompetenţa, foamea de bani, de funcţii şi rea-voinţa cu vârf şi îndesat.

Într-un fel sau altul, îl vom da jos pe Cîțu, dar și toată coaliția care face atât de mult rău românilor!

Fie vom vota moţiunea AUR-USR, dar fără să-i aducem înapoi în Executiv pe USR-işti, fie vom amenda textul moțiunii prezentate deja de PSD, astfel încât USR și AUR s-o semneze pentru a avea garanția dată de cele 234 de semnături, întreg guvernul Cîțu trebuie să plece!

Și după ce guvernul Cîțu va pica, PSD va merge la consultările de la Cotroceni cu propria propunere de premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.