Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputată PSD, ex-ministru implicat într-un episod celebru cu Ponta: 'Nu îl înţeleg, a fost invitat'

pontaPSD

Fost ministru al mediului în guvernul Victor Ponta, implicată în celebrul episod ”Fă, Doina!”, acum deputată PSD, Doina Pană, a declarat, miercuri, că nu îl înţelege pe Ponta şi "o depăşesc" acţiunile acestuia referitoare la demisia în alb.

"Vă spun cinstit: nu-l înţeleg, chiar nu-l înţeleg. Pentru că Victor Ponta nu este numai un simplu membru PSD, este un membru PSD cu greutate, care a demonstrat şi ca preşedinte şi ca prim-ministru, pentru care am toată stima, care este deputat PSD, care este preşedintele Comisiei de politică europeană, care nu are funcţie pentru că nu a mai candidat după ce dumnealui şi-a dat demisia. Nu avea nicio funcţie, dar a fost invitat în absolut toate şedinţele de conducere - Birou Permanent sau Comitet Executiv - să spună tot ce are de spus. Deci, pe mine personal, mă depăşeşte", a afirmat Doina Pană, fost ministru în Guvernul Ponta, întrebată în legătură cu faptul că Victor Ponta şi-a depus demisia în alb, scrie agerpres.ro.

Citește și: A promis că va face sex cu cei care au votat NU la referendum: Din 19 milioane, a rezolvat 400, deja / VIDEO HOT

Ea a adăugat că nu înţelege această practică de a se pune la dispoziţia preşedintelui de partid. "Nu ştiu, nu am înţeles-o. Din punctul meu de vedere, demisia este un act unilateral pe care ţi-o pui sau nu ţi-o pui", a subliniat Pană.

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, miercuri, că nu vrea să îl dea nimeni afară din partid şi că îi va trimite şefului PSD, Liviu Dragnea, demisia sa în alb.

Citește și: STUDIU Cuplurile obeze au șanse cu până la 59% mai mici de a face copii

"Dreptul la care ţin foarte mult este acela să-mi spun opinia şi o să-mi spun opinia. Dacă deranjez, am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea, ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid, o să-i trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare, o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură, nu o să tac pentru că nu pot la vârsta asta să mai tac din gură", a declarat Victor Ponta la Parlament, întrebat dacă demisionează din partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.