Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputată USR PLUS își pune speranța în Klaus Iohannis: 'Sper că preşedintele va avea suficientă minte să refuze demiterea lui Stelian Ion'

klaus iohannis semneaza decrete

Deputatul USR PLUS Cristina Rizea afirmă, miercuri seară, că viitorul fost premier ar trebui să scrie o carte - "Cum să pierzi alegerile interne din pole position". Rizea îşi exprimă speranţa că ”preşedintele va avea suficientă minte să te refuze” demiterea lui Stelian Ion, anunță news.ro.

”Viitorul fost premier ar trebui să scrie o carte: Cum să pierzi alegerile interne din pole position”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, deputatul USR PLUS Cristina Rizea.

Aceasta îi transmite premierului că ”această coaliţie este datoare să livreze reforme pentru români”.

”Mai ştii reforma cu desfiinţarea SIIJ pe care toate partidele din coaliţie şi-au asumat-o prin programul de guvernare, acela semnat de dumneata? Desfiinţarea SIIJ de care PNL şi UDMR au ţinut cu dinţii să nu se întâmple, căreia i s-au împotrivit public în repetate rânduri şi de fiecare dată în şedinţele din coaliţie? Nu mai ţii minte, Florin Cîţu , pentru că altfel nu ai fi folosit tocmai acest motiv ca pretext ipocrit pentru propunerea de remaniere a lui Stelian Ion. Tocmai acum când Stelian este unul dintre miniştri de la care ai nevoie de aviz pentru hoţiile din PNDL 3. Ce repede ai găsit soluţia: demiţi ministrul incomod care nu răspunde la comenzi ca o marionetă şi-l înlocuieşti cu un interimar ascultător. Mă şi întreb cum de nu te-ai propus chiar tu interimar la justiţie”, a mai scris deputatul.

Rizea speră ca preşedintele Klaus Iohannis să refuze demiterea ministrului Justiţiei.

”Sper că preşedintele va avea suficientă minte să te refuze şi să-şi de-a seama că singurul care trebuie să plece eşti tu”, a mai scris deputatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.