Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputaţii jurişti de acord schimbarea denumirii grupului parlamentar PP-DD

comisie_juridica_cdep

Comisiile juridica si de regulament din Camera Deputatilor au dat, marti, raport comun de admitere în cazul schimbarii denumirii grupului parlamentar PP-DD în Democrat si Popular, la solicitarea liderilor acestui grup.

'Cu noua voturi pentru, sapte împotriva si nicio abtinere, raportul a trecut si va fi înaintat Biroului permanent', a anuntat vicepresedintele Comisiei juridice, Ciprian Nica.
Deputatii liberali din Comisiile juridica si pentru regulament au votat împotriva, pe motiv ca schimbarea denumirii unui grup se face doar la începutul sesiunii parlamentare, conform Regulamentului Camerei.
Biroul permanent al Camerei Deputatilor a sesizat cele doua comisii ca, luând în analiza scrisoarea grupului parlamentar al PP-DD din data de 12 februarie 2015, sa se ia act de schimbarea numelui în grupul parlamentar Democrat si Popular.
În sedinta din 3 februarie 2015, Biroul permanent a stabilit ca în acest grup activeaza 12 deputati si faptul ca grupul îsi poate continua activitatea. Cu privire la denumire, conform Regulamentului, ramâne atributul liderului de grup sa anunte schimbarea denumirii.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.