Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputaţii PNL şi USR propun înfiinţarea unei comisii de anchetă privind pensionările şi reangajările din MAI

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Grupurile parlamentare ale PNL şi USR au depus o solicitare referitoare la înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind situaţia creată de pensionarea şi reangajarea unor persoane în cadrul MAI, a anunţat luni, după şedinţa Biroului permanent, secretarul Camerei Deputaţilor Ioana Bran. Solicitarea este semnată de liderii celor două grupuri parlamentare Raluca Turcan (PNL) şi Cristian Seidler (USR). "Acest proiect este înscris pe ordinea de zi de mâine la dezbatere şi vot final de la ora 12,00", a precizat Ioana Bran.

Deputaţii PNL şi USR, semnatari ai solicitării, propun ca această comisie să verifice modul în care au fost angajate în Ministerul Afacerilor Interne persoane care anterior au fost pensionate şi au beneficiat de pensie de serviciu. Ei mai cer să se verifice statutul şi atribuţiile acestor persoane care au fost reangajate după ce ieşiseră la pensie, conform Agerpres.

Parlamentarii PNL şi USR solicită şi verificarea modului în care s-au derulat procedurile prevăzute de lege în aceste cazuri, precum şi a modului de respectare a normelor legale în ceea ce priveşte îndeplinirea atribuţiilor de ordonator principal de credite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.