Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Andi Cristea a fost desemnat să gestioneze la nivel european, din partea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, dosarul Metaverse

Facebook
andi cristea

Deputatul Andi Cristea a fost desemnat să gestioneze la nivel european, din partea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, dosarul Metaverse.

Decizia a fost luată, prin vot, joi, 26 ianuarie, în cadrul Comisiei pentru cultură, știință, educație și media a APCE, reunite la Strasbourg în cadrul primei sesiuni plenare din 2023. Candidatul român a obținut cele mai multe voturi în competiția cu alți doi candidati din Elveția și Danemarca.

În calitate de raportor al Adunării, deputatul Cristea urmează să examineze aspectele relevante cu privire la Metaverse, rolul pe care Consiliul Europei ar trebui să il aibă în revizuirea sistemelor și standardelor existente.

În urma adoptării unei rezoluții pe această temă, Consiliul Europei poate propune recomandări statelor membre cu privire la modul în care democrația, drepturile omului și statul de drept pot fi protejate și promovate cu referire la această nouă tehnologie revoluționară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.