Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Aurelia Cristea (PSD) luptă împotriva lui Boc pentru Primăria Cluj

Screenshot_2015-12-15-18-55-13-1

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a anunțat că deputatul Aurelia Cristea, liderul PSD Cluj-Napoca, este "potenţialul candidat" pentru funcţia de primar al municipiului.

"În toate localităţile se porneşte de la premisa că preşedintele filialei locale este candidatul la primărie. Deci, candidatul pentru funcţia de primar la Cluj-Napoca este preşedintele organizaţiei municipale a PSD, actualul deputat Aurelia Cristea. Până nu are organizaţia o altă propunere, dânsa este potenţialul candidat pentru funcţia de primar, este singura variantă. Aceasta are obligaţia de a se implica pentru a avea şanse cât mai mari pentru a câştiga Primăria Cluj-Napoca", a declarat Lăpuşan.

Liderul social-democraților clujeni a adăugat că el va candida cu siguranță pentru un nou ppst de consilier județean, nefiind exclusă nici varianta de a candida la postul de preşedinte al Consiliului Județean.

"Am venit la nivelul organizaţiei PSD Cluj-Napoca cu un proces de reorganizare, au fost iniţiate discuţii cu persoane cu CV consistent. Vom vedea care va fi echipa cu care organizaţia municipală se va prezenta pentru Primăria Cluj-Napoca. Nu este suficient un candidat, ci şi echipa pentru Consiliul Local. Este o responsabilitate foarte mare o astfel de candidatură", a declarat Aurelia Cristea pentru Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.