Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Cristian Achiţei vrea să candideze din partea PNL pentru şefia CJ Botoşani

PNL

Deputatul Cristian Achiţei şi-a anunţat, luni, intenţia de a candida, la alegerile locale din 2020, la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani. El a scris, luni, pe contul de Facebook că intenţia de a candida şi-a anunţat-o în cadrul Colegiului Director al filialei teritoriale a Partidului Naţional Liberal (PNL) care s-a desfăşurat duminică, în prezenţa preşedintelui partidului, Ludovic Orban, conform Agerpres.

"Cel mai bine voi putea contribui la dezvoltarea accelerată a judeţului din poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, începând cu 2020. Conducerea Consiliului Judeţean reprezintă o responsabilitate imensă faţă de toţi locuitorii judeţului, cu atât mai mult cu cât realităţile socio-economice specifice Botoşanilor presupun un efort major şi continuu pentru recuperarea decalajelor faţă de alte zone mai dezvoltate ale ţării", a afirmat Achiţei.

Parlamentarul liberal a criticat faptul că în actualul mandat, deţinut de social-democratul Costică Macaleţi, "judeţul Botoşani pierde timp extrem de preţios, iar inerţia colosală din actualul mandat de 4 ani va trebui recuperată în ani şi ani de muncă intensă după alegerile locale din 2020".

"Sunt dispus să îmi pun toată priceperea şi experienţa, ca şi capacitatea de muncă susţinută, în slujba botoşănenilor mei dintr-o poziţie de maximă responsabilitate, aşa cum este cea de preşedinte al Consiliului Judeţean. Sper să mă bucur de susţinerea partidului în acest demers şi sunt sigur că voi putea convinge, prin întreaga mea activitate, o majoritate a locuitorilor judeţului să mă onoreze cu încrederea lor la alegerile de peste doi ani", a adăugat Cristian Achiţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.