Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Cristian Zeidler de la USR se aşteaptă la un milion de semnături pentru iniţiativa 'fără penali în funcţii publice'

sigla partidului
USR sigla

Deputatul USR Cristian Zeidler a declarat joi, la Giurgiu, că se aşteaptă la strângerea unui milion de semnături în cadrul iniţiativei cetăţeneşti "Fără penali în funcţii publice". "Pragul legal este de cinci sute de mii de semnături, eu mă aştept la un milion de semnături pe care să le strângem. Ne aşteptăm şi, de fapt, obiectivul nostru foarte concret este să avem votul în Parlament. Dacă domnii de la PSD, ALDE, UDMR chiar vor penali în funcţii publice să spună asta direct, dar având un milion de semnături în spate cred că presiunea publică va fi suficient de mare încât să-şi pună întrebări măcar la nivel individual dacă într-adevăr planul de ţară este să fim conduşi de persoane condamnate penal", a declarat Cristian Zeidler, conform Agerpres.

Preşedintele USR Giurgiu, Raluca Duţu, a declarat că targetul asumat de filiala judeţeană este de a strânge trei mii de semnături şi până acum, la aproape două săptămâni de zile de la lansarea campaniei, au fost strânse la Giurgiu 461 de semnături.

"Ne-am alăturat acestei iniţiative pentru că, în primul rând, suntem un partid civic (...)Se întâmplă nişte lucruri ciudate, dacă nu extrem de grave. Este o adevărată ofensivă în aşa fel încât codurile penale să instituie un fel de complicitate cu infractorul şi să nu ai nici cea mai mică înţelegere pentru victime, toate propunerile au fost în acest sens. Mie mi se pare că tot ceea ce se încearcă acum este un atentat grav la siguranţa individului şi trăim un profund sentiment de insecuritate personală şi de frustrare", a încheiat vicepreşedintele USR Giurgiu, Mugur Burcescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.