Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Dan Vâlceanu, reales președinte al organizației PNL Gorj

pnl.ro
pnl sigla

Deputatul Dan Vâlceanu a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL, el câştigând în faţa celor doi contracandidaţi cu peste 330 de voturi "pentru" din totalul celor exprimate de liberalii prezenţi la Conferinţa judeţeană de alegeri a partidului, informează agerpres.ro

În urma votului celor 474 de delegaţi la Conferinţă, Dan Vâlceanu a obţinut 336 de voturi, Mihai Paraschiv s-a clasat pe locul al doilea cu 125 de voturi, iar Nicu State pe locul 3, cu doar 4 voturi.

Reacția Valentinei Pelinei după ce judecătoarea Geanina Terceanu a spus că are un copil cu Borcea


Zece voturi au fost anulate.

ALERTĂ - Tren deraiat în Hunedoara. Cel puţin doi morţi / VIDEO


"Pentru mine, cel mai important lucru care s-a întâmplat în aceste alegeri, şi mă refer aici doar la funcţia de preşedinte, e faptul că au fost contracandidaţi, am fost trei colegi care ne-am întrecut care să fie preşedinte. (...) Vă întreb un singur lucru: în care partid din România se mai poate întâmpla aşa ceva, ca orice membru, orice coleg care doreşte să candideze să o poate face fără să aibă minima emoţie că va fi vreodată urât de colegi pentru că face acest lucru? În care partid din România, dacă nu în PNL, se mai poate întâmpla aşa ceva? Eu vă garantez ca în niciunul. (...) Colegii care au fost contracandidaţii mei se vor bucura din partea mea de respect şi de aceeaşi apetenţă de a-i consulta, dacă şi ei sunt de acord", a declarat Dan Vâlceanu după rezultatul votului. 

Acesta a ocupat anterior funcţia de copreşedinte al organizaţiei judeţene, alături de fostul senator Tudor Barbu, iar de la sfârşitul anului trecut de preşedinte interimar al filialei PNL Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.