Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Eugen Durbacă s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)

Facebook
Eugen Durbaca

Deputatul Eugen Durbacă s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), revenind astfel in cadrul partidului în care a activat in cea mai mare parte a îndelungatei sale cariere politice, anunță PPUSL printr-un comunicat de presă.

Odată de noul lider umanist, organizația județeană PPUSL Galați se consolidează cu 2.000 de noi membri. Totodata Eugen Durbaca a anunțat, in cadrul unei conferințe de presa, că 14 organizații Pro România din județul Galați urmează să se alăture PPU (social-liberal).

„Din 51 de zone în municipiul Galați, alături de noi au venit 39 de zone, respectiv aproximativ 2.000 de membri (n.r. - din Pro România). În județ, până în prezent, și-au manifestat dorința de a fi alături de noi 14 organizații, urmând să discutăm și cu ceilalți. Sunt convins că o bună parte vor trece la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Sperăm că PPU (social-liberal), prin calitatea oamenilor, va avea un cuvânt greu de spus și la alegerile locale și la alegerile parlamentare”, a precizat deputatul Eugen Durbacă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.