Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Gabriela Anghel, a treia femeie candidat pentru Primăria Ploieşti

primaria-ploiesti

Deputatul Gabriela Anghel, preşedintele PND Prahova, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va candida la funcţia de primar al Ploieştiului, fiind a treia femeie care intră în cursa electorală pentru primăria municipiului.

Aceasta a arătat că va milita pentru transparenţă în administraţie şi verticalitate, mesajul său electoral fiind "Un primar liber pentru un Ploieşti liber". "Voi încerca să dovedesc că sunt un altfel de om şi că vreau să construiesc şi să obţin un vot pe construcţie şi nu pe blamarea celuilalt. (...) Consider că potenţialul Ploieştiului a fost exploatat în interesul cetăţeanului undeva în limita a 10%. (...) Mesajul este legat de tot ce înseamnă situaţia actuală a Ploieştiului şi a Prahovei - "Un primar liber pentru un Ploieşti liber", iar sloganul este "Da, trebuie!" şi înseamnă că trebuie să ne mişcăm cu toţii ca să facem lucrurile bine. (...) Trebuie transparenţă şi verticalitate", a declarat Gabriela Anghel.

Deputata este absolventă a facultăţii de limbi străine engleză-franceză, a lucrat în învăţământ, dar şi în mediul privat, la o societate de import-export, a fost plecată timp de patru ani în Statele Unite ale Americii, iar după ce s-a întors în ţară s-a înscris în PNG, în 2007, partid al cărui membru a fost până în 2009. Doi ani mai târziu, aceasta a intrat în PP-DD, a fost aleasă deputat în colegiul din Prahova, iar în 2015 a intrat în PND, după ce a fost exclusă din PP-DD. Alte două femei şi-au anunţat candidatura la Primăria Ploieşti, fiind vorba despre deputata Graţiela Gavrilescu (ALDE), fost ministru al Mediului, şi fostul viceprimar al Ploieştiului Cătălina Bozianu (PMP), spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.