Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Georgian Pop, deputat PSD, REACȚIE în scandalul din partid: 'E nevoie de o schimbare. Dacă lucrurile funcţionau bine, nu ajungeam în situaţia actuală'

romaniatv.net
georgian pop

Deputatul Georgian Pop ia poziție în cadrul problemelor majore care au apărut la vârful PSD după apariția publică a scrisorii transmise de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu și căreia i s-a alăturat tot mai multe organizații și lideri ai partidului. Deputatul PSD susține că în actuala conjunctură este nevoie de o schimbare la vârful patidului - Iată și motivația sa:

”Evenimentele din ultimele zile ne arată, în mod evident, că este nevoie de o schimbare la nivelul mamagementului organizational al PSD. Argumentul este foarte clar: dacă lucrurile funcţionau bine, nu ajungeam în situaţia actuală! Este pentru prima data in istoria PSD cand, la jumatatea guvernarii, PSD se confrunta cu o astfel de situatie/criza.

Ca sociolog, mă îngrijorează extrem de mult paradoxul scăderii PSD în sondaje la mijlocul ciclului electoral, în condiţiile unei creșteri economice record în Uniunea Europeană, a majorărilor salariale și a creșterii semnificative a pensiilor.

Ca simplu membru PSD nu pot să nu remarc gravitatea situației în care ne regăsim astăzi, când lideri ai unor organizații teritoriale, decisive pentru succesul politic și electoral al partidului, ridică public o serie de probleme reale, vorbind deschis despre disfuncționalități și nemulțumiri, alte majorității membrilor activi sau simpatizanților PSD din teritoriu.

In mod evident, aceste voci nu pot fi ignorate! Iar succesul electoral al PSD a depins și va depinde întotdeauna de munca asiduă a acestor oameni. 2019 și 2020 sunt doi ani cruciali pentru PSD. Maniera în care vom înțelege să gestionăm provocările prezentului se va dovedi decisivă pentru viitorul Partidului Social Democrat.

Ca deputat ales in Municipiul Bucuresti, afirm in mod ferm că marea încredere pe care cetățenii Capitalei ne-au acordat-o in anul 2016 trebuie rasplatită prin soluționarea problemelor reale. De aceea consider că administrația publică locală din Bucuresti (care ne apartine in totalitate - Primar General, Primari de sectoare) trebuie sustinută cu consecvență. Doar astfel proiectele prioritare ale locuitorilor Bucureștiului pot fi rezolvate rapid!

Ca fost membru al Comitetului Executiv National (am fost, pana la Congresul din aceasta primavara, unul din vicepreşedinţii partidului si am avut o contributie clara la programul de guvernare cu care am castigat alegerile din noiembrie 2016), fac apel la înțelepciunea actualilor membri ai Comiteteului Executiv National.  In aceste momente trebuie să primeze raţiunea și nu derapajele extremiste sau populiste, ce au ca scop hrănirea unor orgolii personale, în detrimentul oamenilor pe care-i reprezentăm. Obiectivele pe care PSD trebuie să le aibă în vedere în aceste zile sunt păstrarea guvernării și recâștigarea încrederii populare în Partidul Social Democrat.”, a declarat Georgian Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.