Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Gheorge Șimon, ATAC la NEGOIȚĂ: Când ești prost de mic, când ești mare numa' te joci

gheorghe simon

Decizia lui Robert Negoiță de a candida la șefia PSD s-a lăsat și cu decepții din partea unor lideri din rândurile parlamentarilor social-democrați. Gheorghe Șimon, deputat de Maramureș, îi adresează cuvinte grele contracandidatului lui Liviu Dragnea despre care spune că este un parvenit și că adevarata sa valoare a fost dată mereu de valoarea colegilor care l-au sprijinit în demersurile sale de până acum.

Citește și: Robert Negoiță a anunțat că va candida, dar nu a depus dosarul: Ce spune Liviu Dragnea

Mai mult, deputatul Șimon declară faptul că Robert Negoiță este labil în fapte și declarații, pe care, odată făcute și spuse, nu și le înțelege nici el. El face astfel referire la faptul că după pierderea alegerilor prezidențiale, Negoiță a fost cel care a solicitat trecerea PSD în opoziție, iar în Comitetul Executiv al PSD a votat pentru rămânerea la guvernare și susținerea lui Victor Ponta în funcția de premier.

Citește și: Haos TOTAL în PSD București. REZOLUȚII, demisii și retrageri surpriză

"În partid nu ai fi auzit nimic de el dacă nu-l ajutau colegii în memente cheie ale activității sale. Liviu Dragnea l-a ajut de fiecare dată când a avut nevoie pentru că el nu se pricepea mai la nimic. La rândul său trebuia să-l sprijine acum pe Dragnea nu să candideze la șefia partidului. Fără Dragnea era ce a fost de la început: un terminat. Asemenea oameni, fără caracter, fără onoare, trebuie să plece din partid. Pentru el, politica e o joacă fără responsabilități și comportamentul său se potrivește unor vorbe pe care noi, moroșenii, le asociem unor astfel de oameni: Când ești prost de mic, când ești mare numa' te joci."

Citește și: Victor Ponta a fost PĂRĂSIT: Premierul a rămas SINGUR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.