Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Iulian Bulai condamnă decizia PNL de a guverna alături de PSD: 'Este una lipsită de sens'. Invitație pentru tabăra Orban de a veni în USR

gds.ro
Iulian Bulai

Alegerea PNL de a guverna alături de PSD este una lipsită de sens, susține deputatul Iulian Bulai, care afirmă că USR „rămâne unicul partid liberal autentic din România”. Profitând de nemulțumirile din PNL, Bulai lansează o invitație liberalilor de a veni în USR. „Noi am rămas singurii liberali din România!”, subliniază Bulai.

„Alegerea PNL de a guverna alături de PSD este una lipsită de sens. Din toate punctele de vedere care contează.
USR rămâne unicul partid liberal autentic din România. Sper ca USR să își deschidă porțile către toți cei care cred în aceste valori, chiar dacă au fost membri PNL: inițiativă privată, antreprenoriat, libertate de expresie, libertate de asociere, valori europene, drepturi civile, reforme și investiții în România.
Noi am rămas singurii liberali din România!”, scrie Bulai pe Facebook.
Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a afirmat, după şedinţa BPN de la Vila Lac, că nu a fost stabilit un mandat clar pentru negocieri, "un mandat care într-adevăr să cuprindă toate elementele esenţiale şi lucrurile la care PNL nu poate renunţa", ci "pur şi simplu s-a lăsat la îndemâna echipei de negociere să negocieze orice cu PSD-ul".
"Oamenii nu ne-au votat pe 6 decembrie ca să batem palma cu PSD, să facem un guvern cu PSD (...) Ce legătură este între PNL şi fostul partid comunist? Nicio legătură", a arătat el.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.