Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Liviu Pleșoianu și-a semnat SENTINȚA și se așteaptă să fie dat afară: 'PSD nu mai reprezintă nimic pentru mine'

liviu plesoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a cometat, în direct la B1, despre candidatura premirului Viorica Dăncilă la prezidențiale și despre ce va face în viitor. Parlamentarul nu a ezitat să atace partidul, semnându-și practic, astfel, sentință și anume faptul că ar putea fi dat afară din PSD.

Viorica Dăncilă a declarat, ieri, după ce a fost aleasă drept candidat al PSD la alegerile prezidențiale că cine va mai critica partidul va fi aspru sancționat. Iar pleșoianu tocmai acest lucru nu l-a respectat în intervenția avută la TV.

Citește și: Negocieri intense între Victor Ponta și Viorica Dăncilă! Ce funcție vrea să-i obțină soției sale

"Faptul că toți  sau aproape toți au mers încolonați pe ideea că Viorica Dăncilă este tot ce poate avea mai bun acest partid pentru candidatura la prezidențiale, pentru mine este pe deplin lămuritor. Din toate punctele de vedere: moral, intelectual, politic.

În momentul în care voi candida independent, în mod evident voi pleca din partid. Eu, odată ieșit din acest partid, nu mă mai întorc.

Doamna Dăncilă, pentru mine, este un subiect închis.

Dacă merge pe aceeași linie, PSD nu mai este de votat, cel puțin de către mine. În momentul de față, PSD nu mai reprezintă nimic pentru mine, la nivel de mesaj sau de speranță", a spus Liviu Pleșoianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.