Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Mihaela Huncă o spulberă pe Monica Anisie: 'Un gest de onoare ar fi să lăsaţi locul liber'

mihaela hunca

Deputatul Mihaela Huncă (Pro România) atrage atenţia, luni, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Educaţiei, asupra faptului că mersul la şcoală nu a fost trecut de oficialii MAI printre motivele de ieşire din localitate în perioada stărtii de alertă, potrivit news.ro.

În discursul ţinut în Camera Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple depuse împotriva ministrului Educaţiei, deputatul Mihaela Huncă acuză că imaginea pe care o are ministrul Educaţiei, Monica Anisie, despre sistemul de învăţământ este diferită de modul în care arată sistemul şcolar.

Ea afirmă că peste jumătate de milion de elevi nu pot urma cursurile şocare online şi se întreabă cum se vor cumpăra, cu doar 150 de milioane de lei, echipamentele de care au nevoie toţi elevii şi profesorii din România pentru desfăşurarea cursurilor pe internet.

Citește și: Gabriela Firea reacție privind candidatura lui Marcel Vela la Primăria Capitalei: Pentru mine, orice candidat este de luat în seamă

Huncă acuză că mersul la şcoală nu face parte dintre motivele agreate de MAI pentru părăsirea localităţii în perioada sării de alertă.

Deputatul acuză lipsa de coerenţă cu privire la acţiunile care ar trebui întreprinse pentru începutul viitorului an şcolar şi ”incompetenţa” ministrului educaţiei şi a guvernului ”în a gestiona o situaţie de criză”.

”Doamna ministru, singura dvs preocupare a fost să porniţi o vânătoare de vrăjitoare la adresa inspectorilor şcolari. (...) Un gest de onoare ar fi să lăsaţi locul liber”, i-a transmis Huncă ministrului Educaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.