Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul 'Mitralieră' vine cu un semnal DUR pentru Dragnea: 'Nu e momentul pentru măsuri RADICALE pentru ÎNLĂTURAREA unor persoane' /VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Deputatul Cătălin Rădulescu, supranumit de presă Deputatul Mitralieră, iese la rampă şi acuză modificările propuse la statutul PSD privind alegerile din cadrul partidului. Politicianul susţine că nu este momentul prielnic pentru astfel de măsuri radicale şi susţine că ar trebui ca toţi doritorii să poată candida liber, nu să fie impuse liste.

Citeşte şi: Firea declanşează RĂZBOI miniştrilor din Guvernul Dăncilă: 'Voi propune ca cei care nu îşi fac datoria SĂ PLECE...'

"Nemulţumirea se îndreaptă pentru faptul că se doreşte schimbarea unui statut. 40 de oameni din organizaţie au vrut. Nu ştiu dacă cei 500.000 de oameni sunt de acord cu aceşti 40. Eu cred că în mod normal, schimbarea de statut nu e o chesytiune pe care o faci de azi pe mâine, ci trebuie dezbătută în fiecare organizaţie de partid, cum făceam noi pe vremuri. Discutam în organizaţii, se făceau propuneri. (...) Dacă se păstrează chestia asta ca să fie regional, e deranjant, pentru că înseamnă că ne înlătură competiţia din partid. Vrem să facem iar cu liste ascunse în plicuri sau vrem să facem o competiţie, în care să vorbim în congres, iar lumea să aleagă pe cine crede că merită.", a declarat Cătălin Rădulescu.

Citeşte şi: Dragnea vine cu EXPLICAŢII, după nemulţumirile din partid: Vrem repartizare ECHILIBRATĂ în toată ţara

Întrebat dacă modificările propuse ascund, de fapt, o impunere a dorinţei lui Liviu Dragnea, Rădulescu a spus: " Eu spun ce s-a întâmplat acum 4 ani de zile, că s-au impus nişte liste, iar toţi ceilalţi am fost pe lista suplimentară. Nu cred că e momentul ca în partid să se ia măsuri radicale numai ca să înlături anumite persoane. Eu cred că fiecare şi-a dovedit capacitatea de a sprijini partidul. Noi îl sprijinim toţi pe preşedinte, dar cred că e normal ca şi noi să fim sprijiniţi în competiţia asta şi să fim lăsaţi liberi ca să putem să candidăm fiecare dintre noi şi lumea să ne aleagă."

Citeşte şi: Dragnea, semnal IMPORTANT pentru Carmen Dan pe scandalul orelor suplimentare din MAI: 'Să se facă o EXCEPŢIE...'

Cât despre acuzaţiile făcute de George Maior la adresa preşedintelui PSD, deputatul susţine că aşteaptă explicaţii şi clarificări de la Liviu Dragnea.

"E o problemă personală a domnului preşedinte, dânsul trebuie să clarifice treaba asta în interiorul partidului, nu în faţa televiziunilor şi sper să o clarifice pentru că trebuie să clarifice. O să-l întrebe colegii mei. Cred că e responsabilitatea dânsului ca preşedinte să clarifice aceste lucruri şi cred că le va clarifica.", a conchis Rădulescu.

Citeşte şi: ALERTĂ - Bădălău RUPE TĂCEREA: Ce a discutat cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.