Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea declanşează RĂZBOI miniştrilor din Guvernul Dăncilă: 'Voi propune ca cei care nu îşi fac datoria SĂ PLECE...'

firea dancila

Primarul Capitalei pare că a declanşat un adevărat război miniştrilor din Guvernul Dăncilă. Gabriela Firea susţine că foarte mulţi dintre ei se lasă conduşi de subalteri şi împiedică, astfel, finalizarea unor proiecte importante pentru Capitală. Primarul General lansează cu această ocazie şi un avertisment şi promite că va taxa dur orice derapaj al acestora, cerându-le chiar demisia dacă acest lucru se impune.

Citeşte şi: Avertisment extrem de DUR al unui miliardar: Se prevede o nouă CRIZĂ economică mondială. Semnal de ALARMĂ pe monedele virtuale

"Am stabilit împreună cu premierul Viorica Dăncilă un program. Am vorbit de fuziunea ELCEN-RADET. Nu doar că nu s-a realizat, ci Guvernul a dat un memorandum care mai mult încurcă lucrurile. (...) Puteţi crede că de anul trecut din august şi până acum nu s-a realizat o evaluare? (...) Sunt oameni în ministerul Energiei care au funcţii şi care blochează. Eu nu mai pot să fiu părtaşă la aceste lucruri şi la faptul că miniştrii sunt conduşi de directori.

(...)

Am făcut promisiuni împreună. Am spus faptul că Guvernele doar au promis şi nu au făcut nimic în câteva proiecte şi v-am dat exemplul ELCEN. Mi-aş dori să aflu motivul pentru care sunt puse beţe în roate primarului. Eu nu sunt posibil prezidenţiabil pentru că am anunţat că vreau să îmi finalizez toate proiectele de la Primărie. Vreau să las în urma mea proiecte mari, proiecte reper.

(...)

E vorba despre oameni care lucrează în ministere, care sunt în aceste entităţi administrative şi care reprezintă interese financiare foarte importante.  Fac şi am făcut apel la preşedintele partidului, am făcut apel la prmeier. Directorii, dacă ar realiza o minimă verificare, ar constata că au interese financiare. Ministrul, dacă nu e în stare să îl conducă şi se lasă subjugat înseamnă că nu e bun de ministru. O să spun mereu ce ministru îşi face treaba şi care nu.

În momentul în care termenele vor fi depăşite, eu politic voi reacţiona şi voi demisiona din toate funcţiile politice şi voi propune ca miniştrii care nu îşi fac datoria să plece. Am câştigat alegerile pentru că românii au sperat în noi. Noi vom deconta pe mâna acestor minştri care se lasă subjugaţi. Cred că e momentul T zero, în care miniştrii care se lasă duşi de nas să plece.", a declarat Gabriela Firea la Palatul Parlamentului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.