Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Nicolae Alexandri a demisionat din BPJ al PNL

Nicolae Alexandri


'Nu pot să mai particip la şedinţele curente ale BPJ, pentru că am diferenţe de opinie fundamentale cu colegii mei din Birou. Nu sunt de acord cu fuziunea pe care ei în continuare o pregătesc şi o duc mai departe, chiar încep să o aplice efectiv în teren, să se întâlnească cu PDL-ul deja, nu sunt de acord cu intrarea în PPE, sunt diferenţe de opinie din punctul meu de vedere fundamentale şi prefer să nu particip la deciziile pe care le ia în prezent organismul de conducere judeţean', a declarat, pentru AGERPRES, Alexandri.

De asemenea, fostul preşedinte al ANPC, Bogdan Nica, secretar regional pentru Sud Muntenia al PNL şi vicepreşedinte în BPJ al PNL Prahova, a demisionat din funcţiile pe care le deţinea în partid, la baza deciziei sale stând trei motive, respectiv stilul 'dictatorial' al conducerii centrale şi al celei judeţene, faptul că nu este de acord cu fuziunea cu PDL şi modul 'nestatutar' în care au decurs lucrurile în PNL după alegerile europarlamentare şi până în prezent.

'Stilul dictatorial care a început să devină obişnuinţă. (...) Politica pumnului în gură şi delictul de opinie nu făceau parte din valorile noastre liberale. Văd că sunt la nivel de artă acum. Eu sunt împotriva fuziunii cu PDL-ul din varii motive. Nu mai putem minţi lumea în halul acesta. Am zis că nu particip la ce dorea preşedintele, un joc comun cu PD-ul. Nu am de gând să părăsesc partidul, dar nu cred că a ne transforma în populari e o idee bună. În plus, modul în care au decurs lucrurile, dizolvări de organizaţii şi aşa mai departe... Sub pretextul unui scor sub media partidului, sunt eliminaţi oamenii incomozi pentru conducere', a declarat Nica.

Acesta a arătat că, în decurs de câteva zile, au fost dizolvate birourile de conducere ale PNL Ploieşti şi Câmpina, fiind 'invocat' rezultatul slab al acestor organizaţii la europarlamentare.

Biroul de conducere al PNL Ploieşti a fost dizolvat, luni, în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL Prahova şi tot atunci fostul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, Horia Toma, a demisionat din BPJ al organizaţiei. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.