Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PMP Marius Pașcan propune realizarea unui pact naţional pentru sănătate şi cere transparenţă în ceea ce priveşte achiziţiile

Facebook.com
Marius Paşcan

Deputatul Partidului Mişcarea Populară Marius Paşcan a amintit, luni, în Camera Deputaţilor, la Ora Guvernului, că PMP a propus realizarea unui pact naţional pentru sănătate şi a solicitat transparenţă în ceea ce priveşte achiziţiile, anunță news.ro.

Marius Paşcan a menţionat, în discursul său, că PMP a propus mai multe iniţiative, dar acestea nu au găsit ecou favorabil la nivel guvernamental.

Citește și: 15 motive legale pentru ieșirea din localitate: Guvernul a emis REGULILE din starea de alertă / LISTA COMPLETĂ .

El a amintit propunerea PMP privind realizarea unui pact naţional pentru sănătate, dar şi de faptul că PMP a cerut transparenţă în ceea ce priveşte achiziţiile, acuzând că "Guvernul a acţionat în sens invers”, încercând să centralizeze comunicarea şi mărind timpii de răspuns pentru instituţii.

Reprezentantul PMP a acuzat, de asemenea, că România este singurul stat care nu participă la efortul global de realizare a unui vaccin.

Paşcan a criticat şi programul IMM Invest, arătând că există un "apetit scăzut” al băncilor de a susţine acest program.

El a mai spus că şomajul tehnic nu mai este o măsură suficientă pentru susţinerea economiei.

Citește și: STAREA DE ALERTĂ, adoptată de Guvern. Parlamentul trebuie să voteze în 5 zile

"Recomandarea noastră pentru Guvern este să folosească soluţia care şi-a dovedit eficienţa în precedenta criză: relansarea investiţiilor”, a mai spus Marius Paşcan.

El a mai spus că nu este loc de orgolii sau vanităţi politice, precizând că "a venit momentul să ascultaţi mai mult şi să dialogaţi consecvent cu partenerii politici”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.