Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL acuzat de PSD că a vrut să-l dea pe Iohannis la telefon pentru a-l AMENINȚA pe Iordache: Nici vorbă de așa ceva

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis presa

Deputatul PSD, Lia Olguța Vasilescu, susține că deputatul PNL de Sibiu, Nicolae Neagu, a încercat să-i dea telefonul lui Florin Iordache, la telefon aflându-se chiar președintele Klaus Iohannis. Neagu neagă acuzațiile PSD și arată că nici măcar nu are numărul de telefon al președintelui Iohannis.

”Cred că nu am mai vorbit cu domnul președinte de 3 săptămâni, de la un eveniment la Sibiu. Atunci l-am salut și asta tot.

Nu am telefonul domniei sale, nu am vorbit cu dumnealui, nu am fost sunat de nimeni de la Administrația Prezidențială. (...) Este adevărat că la un moment dat m-am îndreptat spre domnul Iordache și i-am spus că ceea ce a trebuit să facă din punctul său de vedere a făcut, dar că acum și-a încheiat misiunea și trebuie să demisioneze și el, și domnul Dragnea. I-am cerut să nu stea agățat de scaun. I-am zis că dacă îi este greu îl invit la o cafea.”, a spus Nicolae Neagu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.