Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL de Iași Costel Alexe, propus ca ministru al Mediului, aviz favorabil în Comisia din Parlament

ziuanews.ro
ministerul mediului

Deputatul PNL de Iași Costel Alexe a primit, marți, cu 23 de voturi "pentru", un aviz favorabil în comisiile reunite parlamentare de specialitate pentru desemnarea sa ca ministru al Mediului. Cinci parlamentari au votat împotriva avizului pozitiv iar cinci s-au abținut, anunță MEDIAFAX.

Costel Alexe, în vârstă de 36 de ani, este vicepreședinte în Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic din Camera Deputaților.

Citește și: Florin Cîțu după ce a picat votul din Parlament: ‘A fost un vot politic’ .

Acesta este cel mai tânăr ministru propus și s-a prezentat ca având, printre altele, un doctorat în climatologie și meteorologie.

"Sunt liberal, așa că de mâine nu trebuie să existe niciun dubiu că voi fi împotrivă să avem activități în ariile protejate, în păduri sau în Delta Dunării. Îmi doresc foarte mult să avem activități care să aibă în principal conservarea mediului înconjurător și să exploatăm moderat resursele regenerabile cu grijă față de mediu. (...) Cu votul dumneavoastră voi fi cel mai tânăr ministru din Cabinetul Orban, având doar 36 de ani, licențiat în geografie și geologie la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Master în Mediul actual și dezvoltare durabilă și doctor în climatologie și meteorologie. Țin foarte mult la acest domeniu, având și o importantă acxtivitate în zona societății civile, înființând sau fiind membru în multe asociații studențești și de profil", a declarat Costel Alexe la începutul audierii sale din comisie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.