Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL Florin Roman: 'Șeful CNAIR trebuie demis de urgență!'

Inquam Photos / Octav Ganea
florin roman

Mii de români sunt blocați pe drumurile naționale ale României și pe autostrăzi, atâtea câte sunt, din cauza incompetenței și a lipsei de responsabilitate de care dă dovadă șeful CNAIR, Narcis Neaga, afirmă deputatul PNL Florin Roman, care solicită demiterea de urgenţă a lui Neaga.

"Deszăpezirea practic nu există, iar utilajele de intervenție nu există în realitate decât în planurile de intervenție. Din lipsa materialului antiderapant, camioanele au rămas blocate pe majoritatea drumurilor naționale, iar mii de șoferi își blestemă zilele pentru că au îndrăznit să plece pe drumurile lui Neaga!

Am adresat o interpelare șefului CNAIR în legătură cu veniturile de natură salarială, inclusiv bonificații, pentru el și conducerea CNAIR, pentru că înțeleg că această incompetență crasă este bine plătită și asezonată cu prime. În dispreț total față de Parlament și opinia publică, Neaga susține însă că leafa baronilor din companie nu este de... interes public, asta deși este plătit din bani publici. Practic, Neaga și acoliții lui și-au secretizat salariile și primele barosane, în timp ce drumurile administrate de CNAIR sunt blocate!

Disprețul PSDragnea și a slugilor lui la adresa românilor este fără margini! În timp ce șoferii rămân blocați ore întregi în trafic, Neaga și ai lui își umplu buzunarele cu bani, însă nu știm cu cât pentru ca e “confidențial”, după cum spune acest gropar al autostrăzilor din România.

PNL solicită demisia sau demiterea de urgență a șefului CNAIR pentru incompetența și refuzul de a face publice veniturile de natură salarială, conform prevederilor legale!", precizează Florin Roman într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.