Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Camelia Gavrilă vrea să transforme Iaşiul într-un pol al excelenţei în educaţie, medicină şi cultură

arhiva personala
Camelia Gavrila

Deputatul PSD Camelia Gavrilă îşi doreşte ca din funcţia de primar al Iaşiului să transforme oraşul într-un pol al excelenţei în educaţie, medicină şi cultură şi a declarat că la alegerile locale din septembrie mizează pe experienţa acumulată în timpul funcţiilor de conducere pe care le-a avut în învăţământ dar şi în politică, potrivit Agerpres.

"Mizez pe competenţa şi profesionalismul şi experienţa de 16 ani ani de preşedinte al Comisiei de Învăţământ, Cultură din Consiliul Local, de viceprimar, pe preşedinte al Comisiei de Educaţie din Parlament. Sunt experienţe manageriale care au conturat traseul meu profesional. Există o anumită seriozitate. Sunt foarte multe lucruri concrete care le-am edificat ca manager. Lumea mă proiectează într-un manager care şi-a îndeplinit promisiunile", a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, candidatul PSD la Primăria Iaşi.

Ea a spus că nu se teme de disputa electorală deşi "se ştie că un primar în funcţie are o primă şansă".

Citește și: Lider PNL: ‘Marcel Ciolacu e Viorica Dăncilă în pantaloni. PSD a pierdut legitimitatea de a râvni la putere’

"Voi merge spre un program care sigur va acoperi şi complementaritatea oraşului şi lucrurile importante pe care va acoperi funcţionalitatea oraşului şi lucrurile importante pe care trebuie să le facă orice administraţie municipală. Pe de altă parte, sunt câteva ţinte pe care le-am decupat în program, care ţin de ideea de excelenţă a Iaşiului în privinţa educaţiei, a medicinei şi a culturii. Sunt zone în care rezerva intelectuală cu resursele de aici, mă refer şi la zona de cercetare şi inovare, vor crea pârghii spre o dezvoltare spre o potenţare a mediului economic. În momentul în care eşti o administraţie prietenoasă, respecţi valoarea, creezi punţi de legătură cu tot ce reprezintă mediul universitar, mediul de cercetare, se vede că se pot face aceste lucruri. Acesta ar fi un prim capitol. Voi rezolva categoric problema învăţământului ieşean din ipostaza în care primarul poate face. Îmi doresc să fiu alături de o echipă de specialişti şi să vedem cum facem să păstrăm specificitatea arhitecturală la Iaşiului, dezvoltarea urbană să nu fie oprită, să nu fie blocată, dar nici să stricăm ceea ce este de calitate, să introducem o anumită rigoare, o anumită logică în această dezvoltare urbană prin proiecte, prin seriozitate, prin echipă, prin ceea ce ai fost tu ca om serios din prisma anilor de experienţă. Cu siguranţă lucrurile se schimbă", a spus Camelia Gavrilă, candidatul PSD la Primăria Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.