Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Ciprian Șerban: 'Am deschis un nou capitol din viața filialei Neamț'

Radu Pop
Ciprian Serban/ Facebook
Ciprian Serban

Odată cu încheierea alegerilor pentru noua conducere a PSD Neamț, am deschis un nou capitol din viața filialei noastre, spune deputatul PSD Ciprian Șerban.

„O nouă echipă, din care am onoarea să fac parte, va începe rearmonizarea și consolidarea PSD Neamț. Mă responsabilizează votul de încredere al colegilor mei pentru funcția de prim vicepreședinte al organizației PSD Neamț. Sunt convins că alături de președintele ales, Daniel Vasilică Harpa, prim vicepreședintele Adrian Vasile Niță, vicepreședinții votați astăzi și ceilalți colegi din filiala Neamț a PSD vom fi o echipă puternică și unită, hotărâtă să aplice experiența trecutului pentru creșterea organizației noastre și asigurarea continuității tuturor lucrurilor bune pe care le-am realizat până acum”, scrie deputatul pe Facebook.

„Ne așteaptă un an 2024 cu multe provocări, câștigarea alegerilor de anul viitor fiind pe prima poziție a agendei noastre și vom avea nevoie de ajutorul nemijlocit al tuturor primarilor noștri din Neamț. De asemenea, ne dorim să transformăm Neamțul într-un nou pol economic din zona Moldovei, iar finalizarea Autostrăzii Moldovei va fi un motor al acestui obiectiv. Mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o domnul președinte Marcel Ciolacu, precum și colegii din conducerea națională a PSD - domnul secretar general Paul Stănescu, domnul secretar general al Guvernului, Marian Neacșu, europarlamentarul și coordonatorul PSD pe Moldova, domnul Dragoș Benea. Mulțumesc tuturor celor care au încredere în PSD Neamț! Împreună suntem puternici și vom pune lucrurile în mișcare pentru oamenii din Neamț”, a adăugat Ciprian Șerban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.