Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Laurențiu Viorel Gîdei: Da, decontăm dezastrul guvernărilor de dreapta!

Laurentiu-Viorel Gidei

Deputatul PSD Laurențiu Viorel Gîdei: Da, decontăm dezastrul guvernărilor de dreapta!

Deputatul PSD Laurențiu Viorel Gîdei spune, într-o postare pe Facebook, că actuala conducere de la Palatul Victoria decontează dezastrul guvernărilor de dreapta.

"Da, decontăm dezastrul guvernărilor de dreapta! Nu este prima dată când trebuie să readucem România pe drumul echilibrului european! După miliardele împrumutate și risipite aiurea de guvernele anterioare ( Cîțu, Orban & company), PSD are tăria să-și asume un set de reforme profunde care produc indignare în rândul unora, dar aduc predictibilitate, stabilitate și dezvoltare pentru România!

În 18 iunie 2021 Comisia Europeană a aprobat o recomandare, reluată în mai 2023 care trăgea un semnal de alarmă privind necesitatea reducerii deficitului excesiv!!! Dar, PNL și Primul Ministru Ciucă, au ignorat cu bună știință luarea unor decizii dure din neputință, nepăsare, frică sau iresponsabilitate!

Acum, un cor pestriț de bocitoare din coaliția de guvernare, îndrugă tot felul de scuze și acuze, relaxați prin resorturi turistice de lux! România nu-și permite să piardă bani europeni, România trebuie guvernată de oameni puternici, asumați, responsabili care pun interesul național mai presus de interesul electoral imediat!

Alte soluții pentru a depăși impasul financiar, provocat de fostele guvernări iresponsabile, nu sunt!

Aceste măsuri fiscale, aceste reforme în aparatul administrativ, urmate de ample programe guvernamentale de sprijin real pentru antreprenorii români și investiții masive cu banii europeni sunt calea corectă pentru o Românie europeană!

Vremea populismelor, a ascunderii de pericolul economic iminent, a tergiversării luării deciziilor dure dar corecte trebuie să dispară!

Guvernarea, cu un Prim ministru PSD care-și asumă reforme, care nu se ascunde, care acționează pentru români și România trebuie să continue, asta dacă nu cumva partenerii PNL, tolăniți la umbra plajelor exclusiviste, creionează cu lopățele prin nisipul fin strategii, planuri ascunse, acțiuni de sabotare a coaliției, doar de dragul procentelor electorale!", a spus deputatul PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.