Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Marius Budăi îl critică dur pe consilierul Bogdan Glăvan pentru criticile aduse moldovenilor

Facebook.com
Marius Budai, deputat PSD

Deputatul PSD Marius Budăi îl critică, într-o postare pe Facebook, pe Bogdan Glăvan, consilier al prim-ministrului Ludovic Orban, pentru acuzațiile aduse moldovenilor în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19, potrivit mediafax.ro.

„Consilierul dumneavoastră Bogdan Glăvan are tupeul să dea vina pe moloveni pentru creșterea numărului de cazuri COVID-19, în condițiile în care rata de infectare din Moldova e departe de scenariul roșu. Cu același tupeu, același Glăvan spune despre moldoveni că sunt de un „analfabetism funcțional uluitor”!!!

Citește și: Nicușor Dan își primește binecuvântarea din SUA: întâlnire cu ambasadorul american

Uluitor este însă că acest consilier încă mai face parte din cabinetul dumneavoastră, domnule Orban, în condițiile în care nu moldovenii sunt cei care încalcă regulile, ci proprii dumneavoastră oameni.

Vă reamintesc, în caz că ați uitat, că nu cu mult timp în urmă, Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean Suceava, s-a testat de COVID-19 înaintea celor care aveau cu adevărat nevoie, trecându-se pe liste ca medic ca să aibă prioritate! Nu e de ignorat nici faptul că ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, a vândut, la farmacia proprie, măști la suprapreț și fără bon fiscal într-o perioadă când în România oamenii nu găseau nimic ca să se protejeze!”, a scris Mariul Budăi pe Facebook.

Marius Budăi atașează și postarea lui Bogdan Glăvan în care acesta susține că locuitorii din București și Brașov respectă recomandările d epurtare a măștii, în timăp ce în orașele din MOldova regula nu se respectă inclusiv ăn spitale și instituții publice, asistentele medicale par „picate din lună”, iar oamenii care vin să se testeze sunt obligați să se înghesuie. „Pe scurt, analfabetism funcțional uluitor, no offense”, încheie Glăvan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.