Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Radu Cristescu: 'Îmi vine să cred zvonurile că Zegrean vânează un loc pe liste'

captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu s-a declarat, duminică, intrigat de faptul că fostul președinte CCR Augustin Zegrean se „antepronunță” pe subiecte aflate pe rolul Curții Constituționale, după ce Zegrean a apreciat că pachetul de măsuri fiscale pentru care premierul și-a angajat răspunderea are șanse mari să fie declarat neconstituțional.

„Mie mi se pare suspectă insistența cu care dl.Augustin Zegrean, fostul președinte al CCR, se antepronunță de ceva vreme pe tot felul de sesizări la Curte. Mai că îmi vine să cred zvonurile că domnia sa vînează insistent, din nou, un loc pe liste, anul viitor - nu are decît 69 de ani - și tot lansează semnale disperate în spațiul public, doar-doar l-o remarca cineva. Cum ar fi dacă toți judecătorii pensionari s-ar apuca să profețească public verdicte în diverse procese din Justiție? Mi-e greu să cred că dl.Zegrean se bagă în seamă întîmplător. La fel cum îmi e greu să cred că s-ar mai încurca cineva cu un ”expert” de întreprindere comunistă, ca dînsul..”, a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Zegrean a declarat că în opinia sa legea cu măsurile fiscale are șanse mici de reușită la Curtea Constituțională (aici și aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.