Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Radu Cristescu pune o întrebare dificilă: 'E premierul Cîțu agent străin?'

Radu Pop
captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu se întreabă retoric dacă nu cumva premierul României Florin Cîțu este controlat de serviciile secrete străine. Întrebarea acestuia pleacă de la afirmațiile analistului politic Cozmin Gușă.

„E premierul Cîțu agent străin?

Dincolo de toate păcatele sau defectele lui, Cosmin Gușă nu e nici prost, nici neinformat. Mai ales că, în ultimii ani, a fost foarte apropiat de generalul Iulian Vlad, ultimul șef al Departamentului Securității Statului, adică spionajul și contraspionajul dinainte de 1990. Iar Iulian Vlad, dincolo de ceea ce spun unii sau alții, n-a fost un securist slugarnic și simpluț, cum era un primitiv care se dădea cândva în spectacol pe la unele televiziuni - generalul de mucava Pleșiță, fost vâtaf al spionajului ceaușist și naș, mai puțin cunoscut, al celebrului ,, Grup de la Cluj ,,.

Deci, dacă Cosmin Gușă spune, în mod repetat și explicit, că premierul Cîțu e agent străin, adică a fost racolat de servicii străine de spionaj ( cum a declarat analistul politic ), e clar că clujeanul Gușă nu vorbește ca judokan, ci ca o portavoce a unor oameni discreți, dar informați și influenți.

Apropo : ați auzit cumva ca premierul Cîțu să-l fi dat în judecată pe Cosmin Gușă, după ce acesta l-a acuzat că e agent străin, adică trădător?

Dacă nu știați, asta e una dintre cele mai grave infracțiuni din Codul Penal. Ce fac, legat de aceste acuzații grave, ofițerii și procurorii care sunt plătiți să rezolve astfel de cazuri?

În aceste condiții, întrebarea e clară : cine conduce România și cine vrea să conducă partidul de guvernământ?

Deșteaptă-te, române!”, a spus Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.