Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Violeta Răduț: Elevii din clasele terminale, a VIII-a și a XII-a, sunt supuși unui experiment aberant

facebook.com
Violeta Radut

Deputatul PSD Violeta Răduț a transmis luni că elevii din clasele terminale, a VIII-a și a XII-a, sunt supuși unui „experiment aberant”.

„Așa cum ne-au obișnuit, autoritățile aruncă niște aberații pe piață, pentru ca apoi, văzând reacțiile pertinente ale oamenilor de bun simț sau ale specialiștilor, să se întoarcă la 180 de grade, fără nici o umbră de tulburare pentru panica pe care au creat-o. Exemplele sunt multiple, fie că a fost vorba de măsuri economice, sociale sau din Sănătate.

Ultima năstrușnicie a fost cea legată de așa-zisa deschidere a școlilor, trâmbițată de premierul Orban și de ministrul Educației. Se pare că Iohannis a ajuns la concluzia despre care PSD a tot avertizat: trimiterea copiilor la școală, în plină pandemie de coronavirus, ar fi fost echivalentul unui joc de ruletă rusească cu sănătatea copiilor, a părinților și a profesorilor.

E de neînțeles, totuși, de ce elevii din clasele terminale, a VIII-a și a XII-a, sunt supuși acestui experiment aberant. Din moment ce însuși președintele recunoaște că deschiderea școlilor ar fi fost riscantă, de ce îi expune pe acești elevi la risc?

Președintele și guvernul sunt obligați să găsească măsurile cele mai potrivite, astfel încât sănătatea elevilor din anii terminali și a profesorilor, care sunt trimiși la școală după 2 iunie, să nu fie pusă în pericol.

Și poate vor înțelege, într-un final, că testarea este unica metodă eficientă de prevenire a îmbolnăvirilor de COVID-19!”, a transmis deputatul PSD Violeta Răduț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.