Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Violeta Răduț se REVOLTĂ: Cum să aibă guvernul bani pentru dublarea alocațiilor atâta timp cât ei și-au bătut joc de banii publici?

Violeta Răduț

Deputatul PSD Violeta Răduț se revoltă din cauza unui raport al Curții de Conturi. Cum să aibă guvernul bani pentru dublarea alocațiilor atâta timp cât ei și-au bătut joc de banii publici?, se întreabă Răduț.

"Un #raport al Curții de Conturi în urma unui control la Ministerul Sănătății a scos la lumină o serie de nereguli, chiar din sfera penalului. Guvernanții au fost ocupați cu #jefuirea efectivă #bugetului #public: au cumpărat măști cu adaos comercial de 71%, alcoolul sanitar, componentele izoletelor au fost cumpărate la prețuri umflate și de 12 ori; ba chiar, la alcool sanitar au făcut și “inginerii economice tip bișnițari”: au plătit flacoane de 1 litru, dar au recepționat flacoane de 500 ml!

Nici măcar ajutorul umanitar pentru Republica Moldova, cu care se împăunau pe la televiziuni, nu a scăpat de nereguli: au făcut recepții de produse înainte să semneze contracte, recepțiile nu au respectat prevederile legale, unele dintre produsele care au făcut obiectul ajutorului umanitar nu se regăseau și în documente.

Curtea de Conturi ne-a confirmat o realitate cruntă: erorile și abaterile de la legalitate săvârșite de guvernul liberal sunt de natură penală! Guvernul liberal a furat din banii publici, din banii copiilor, ai pensionarilor! Guvernul liberal îi fură pe români!", scrie Răduț pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.