Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Radu Cristescu anunță că țintește șefia organizației județene a PSD Satu Mare: Trebuie să schimbăm percepția

captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, a declarat că vrea șefia Organizației Județene Satu Mare a PSD. Și asta pentru că – spune acesta – sunt foarte mulți foști membri de partid, unii chiar aleși locali sau foști aleși locali care își doresc să se întoarcă ”acasă”, dar nu vor face acest lucru până ce Mircea Govor nu va fi plecat de tot din partid, relatează presasm.ro

”Nu este partidul lui, chiar dacă induce în public ideea că va fi președinte sau că își va pune președinte. Foarte mulți oameni au plecat din partid, au fost călcați în picioare, au fost atacați, cum e și Aurelia Fedorca, pe care a atacat-o prin terți, că el nu e bărbat să își asume.” a spus Radu Cristescu.

Mai mult, Radu Cristescu și-a anunțat intenția cât se poate de clar: ”Da, voi candida. Dacă oamenii din partid, din Satu Mare, consideră că au nevoie de Radu Cristescu pentru a schimba percepția, pentru a întări acest partid”.

Cât despre susținere, Cristescu a precizat: ”Sunt în discuții cu mulți, foști primari de-ai noștri, foști membri de partid, primari actuali, care vor să se întoarcă acasă, dar toți au spus că ne întoarcem și facem partidul puternic, dar fără Govor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.