Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Silviu Dehelean şi medicul Mihai Florea deschid listele organizaţiei USR-PLUS Bihor pentru parlamentare

Silviu Dehelean Facebook
Silviu Dehelean

Alianţa USR-PLUS Bihor şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, a informat luni, într-un comunicat, USR Bihor, potrivit Agerpres.

Pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor se află, pe prima poziţie, actualul deputat Silviu Dehelean, considerat artizanul iniţiativei "Fără Penali în funcţii publice".

Ceilalţi candidaţi pentru Camera Deputaţilor sunt Adela Lile (arhitect), Adrian Szoke (inginer), Radu Mănăilă (manager într-o companie multinaţională), Adrian Derban (antreprenor), Narcis Penu (antreprenor) şi Răzvan Balasko (inginer).

Pentru Senat, candidaţii sunt Mihai Florea (medic), Andrei Acs (expert biolog), Carmen Dumitriu (expert contabil) şi Adriana Mîrza (manager într-o companie multinaţională).

Citește și: EXCLUSIV SURSE Numele 'Ludovic' și `Nelu Tătărelu` pe buzele VÂNZĂTORILOR de măști din starea de urgență dar și pe o înregistrarea ambientală din dosarul UNIFARM

"Alături de Silviu Dehelean sunt oameni noi cu experienţă în sănătate, în mediul privat şi în societatea civilă, oameni cu o contribuţie activă în comunitate. În ultimele săptămâni, am asigurat, în cel mai democratic mod, alegeri interne, pentru a putea propune oameni oneşti şi competenţi care să reprezinte cu cinste şi responsabilitate Bihorul şi bihorenii în Parlamentul României. Ne bucurăm să împărtăşim acum cu voi listele de candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor, luându-ne angajamentul de a vă prezenta, în zilele ce vin, atât fiecare candidat în parte cât şi proiectele pe care le propunem", se arată în comunicat.

Potrivit sursei, procesul de desemnare a candidaţilor a avut loc în cadrul fiecărei filiale judeţene a USR şi PLUS, în care membrii celor două partide şi-au ales candidaţii. Organizatorii au asigurat atât transparenţa procesului, cât şi respectarea întocmai a protocolului de fuziune între cele două partide, mai precizează comunicatul menţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.