Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul UNPR Luminiţa Adam va candida pentru Consiliul Judeţean Olt

unpr oprea

Purtătorul de cuvânt al UNPR, deputatul Luminiţa Adam, va candida la Consiliul Judeţean (CJ) Olt şi este propunerea partidului pentru preşedinţia forului administrativ, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, liderul UNPR Olt, senatorul Ion Toma.

Întrebat cine va fi candidatul UNPR care va intra în competiţia pentru şefia CJ Olt, Toma a răspuns că deputatul Luminiţa Adam va candida la alegerile locale pentru Consiliul Judeţean Olt. "Omul care va intra (în competiţia electorală) va fi Luminiţa Adam.(...) Fără discuţie. Şi o să vedeţi şi alte mari surprize", a spus senatorul Ion Toma. Acesta a menţionat că îşi doreşte ca în judeţul Olt 80% dintre candidaţii progresişti la alegerile locale să fie tineri şi femei.

Preşedintele UNPR Olt a adăugat că tot o femeie va candida şi la fotoliul de primar al municipiului Caracal, dar nu a făcut vreo nominalizare. Toma a adăugat că şi în municipiul Slatina UNPR ar putea avea o femeie candidat pentru mandatul de primar. "În cel mai scurt timp o să anunţăm tot o femeie şi acolo unde vă aşteptaţi mai puţin. Poate şi Slatina, poate şi Caracalul. (...) Eu caut ca 80% să am candidaţi tineri şi femei, 20% rămân din cei care cred că încă mai au de spus ceva în comunităţile lor. (...) La Caracal tot cu o femeie. Aşa va fi". Toma a subliniat că UNPR va avea candidat la Slatina, iar la întrebarea privind numele candidatului senatorul a răspuns că "va fi o surpriză". "Suntem un participant la o competiţie serios, aşezat şi sigur vom da un candidat pe măsura oraşului", a mai spus reprezentantul UNPR, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.