Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul USR Marius Bodea: Situaţia de la Aeroportul Iaşi devine dramatică. Consiliul de Administraţie trebuie demis de urgenţă

marius bodea

Deputatul USR Marius Bodea cere noii conduceri liberale a Consiliului Judeţean Iaşi să demită Consiliul de Administraţie al aeroportului ieşean şi să desemneze o nouă conducere, după ce aerogara a rămas doar cu patru curse externe, faţă de 20 câte erau în urmă cu câţiva ani, anunță news.ro.

Marius Bodea, fost director al aeroportului ieşean în perioada 2012-2016, afirmă, într-un comunicat de presă, că situaţia de la aeroport este una "dramatică“, el acuzând că administraţia "păguboasă" a PSD şi-a bătut joc de munca pe care a depus-o cât timp el a condus aerogara.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Rareș Bogdan la adresa CCR-ului, pe tema impozitării pensiilor speciale: Să sperăm că nu vor anula și acest demers al PNL

"Situaţia de la Aeroportul Internaţional Iaşi devine din ce în ce mai dramatică. În urmă cu patru ani plecam de la conducerea unui aeroport în plină expansiune, cu conexiuni directe în toată Europa şi cu o infrastructură extrem de atractivă pentru companiile aeriene. Astăzi, din păcate, vedem doar dezastrul lăsat în urmă de administraţia păguboasă PSD, care pur şi simplu şi-a bătut joc de toată munca mea şi a echipei mele, şi mai cu seamă de locuitorii Moldovei ce depind de călătoriile de pe Aeroportul Iaşi. Dacă acum patru ani aveam 20 de rute internaţionale, astăzi rămânem doar cu 4 (patru!) curse operate de o singură companie străină. Este o ruşine ce se întâmplă“, a afirmat deputatul USR Marius Bodea.

El a spus că, dacă ar fi existat diplomaţie şi înţelegere, toate problemele de la Aeroportul Iaşi puteau fi rezolvate.

Marius Bodea cere intervenţia urgentă a noii conduceri PNL a Consiliului Judeţean şi numirea în fruntea aerogării a unei echipe de profesionişti.

"Cei aduşi de PSD la cârma aeroportului nu par să conştientizeze dimensiunea dezastrului şi se ţin în continuare de scaune. Ce poate fi mai sfidător pentru ieşeni? Proiectele prezentate prin conferinţe de conducerea aerogării, în special în acest an electoral, nu mai amăgesc pe nimeni. De aceea este nevoie urgentă de o schimbare. Primul pas este demiterea întregului Consiliu de Administraţie al Aeroportului, în frunte cu directorul general, şi înlocuirea acestora cu profesionişti, oameni care au mai condus aeroporturi, care au viziune şi ştiu ce strategii de dezvoltare să aplice“, a precizat deputatul USR Marius Bodea.

Citește și: Silviu Predoiu, fostul șef operativ al SIE: ‘Teoria conspirației, ca și informațiile false au succes pentru că se adresează emoțiilor, sunt procesate mult mai ușor’

Aeroportul din Iaşi are o relaţie tensionată cu operatorul aerian Blue Air, din cauza unor litigii financiare, astfel că numărul curselor operate la Iaşi de această companie a fost redus drastic.

Actualul director al Aeroportului, Cătălin Bulgariu, este susţinut de PSD în această funcţie, însă în ultimul an a avut numeroase controverse cu şefii social-democraţi ai Consiliului Judeţean, instituţie în subordinea căreia se află aerogara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.